Kosmetika

Purity Vision BIO Květinová voda pro miminka 100 ml

Květinová voda pro miminka Purity Vision v BIO kvalitě kombinuje 3 květinové vody, které zklidňují a pěstí pokožku. Vhodná i pro maminky jako pleťová voda.

149
Ušetříte 21%

Původní cena:  189 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 189 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Květinová voda pro miminka 100 ml

50149122

Úvod

Květinová voda pro miminka Purity Vision v BIO kvalitě je univerzální přípravek, který bude dělat radost jak děťátku, tak mamince. U vašich nejmenších ji využijete během přebalování na péči o plenkovou oblast či jako přísadu do koupele. Pomůže i s rozčesáváním dětských vlásků. Maminky si ji zase oblíbí jako osvěžující pleťovou vodu, tonikum či podklad pod hydratační krém. Certifikována, vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • zklidňuje citlivou, podrážděnou pleť
  • regeneruje a hydratuje
  • má lehké tonizující účinky

Složení

Růžová voda –⁠ hydratuje a regeneruje, levandulová voda –⁠ zklidňuje namáhanou a podrážděnou pokožku, heřmánková voda –⁠ zmírňuje podráždění.


Použití

Během přebalování nejprve ošetřete omytou pokožku BIO květinovou vodou pro miminka. Poté naneste BIO dětské tělové máslo Purity Vision. Zaměřte se na rozetření másla v oblasti záhybů pokožky, aby nedošlo k podráždění. Pro zesílení účinku hydratace doporučujeme máslo natírat na navlhčenou pokožku. Večer přidejte květinovou vodu do koupele, 10 stříknutí na 1 l koupele, spolu s čajovou lžičkou dětského tělového másla Purity Vision. Tuto každodenní péči můžete zahájit od narození miminka.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.