Kosmetika

Purity Vision BIO Levandulové máslo 120 ml

Levandulové máslo Purity Vision v BIO kvalitě jemně pečuje o pokožku a hydratuje ji. Zklidňuje podrážděnou pleť, zlepšuje elasticitu. Vhodné i pro miminka.

189
Ušetříte 20%

Původní cena:  235 Kč  ·  sleva 46 Kč

Nejnižší cena před slevou: 235 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Levandulové máslo 120 ml

50149124

Úvod

Levandulové máslo Purity Vision v BIO kvalitě využijete na péči o všechny typy pleti, včetně citlivé a dětské. Zklidňuje podráždění. Zásobuje pleť vitaminy D, F, A a E, které zjemňují a působí proti předčasnému stárnutí. Zároveň díky BIO bambuckému máslu intenzivně hydratuje. Použijte ho nejen jako tělové máslo, ale také jako krém pro miminka, přísadu do relaxační koupele či jako balzám na rty. Certifikováno, vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • vyživuje pokožku
  • má příjemnou, relaxační vůni
  • je šetrné i k dětské pleti

Použití

Rozehřejte v rukách a poté jemně vmasírujte do pokožky. Pro co nejlepší efekt použijte jako podklad některou z květinových vod Purity Vision. Nanášejte na vlhkou pleť.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.