Kosmetika

Purity Vision BIO Levandulový olej na rty 10 ml

Levandulový olej na rty Purity Vision v BIO kvalitě regeneruje rty a chrání je před popraskáním. Kombinace olejů v macerátu z levandule zajistí intenzivní hydrataci.

115
Ušetříte 21%

Původní cena:  145 Kč  ·  sleva 30 Kč

Nejnižší cena před slevou: 145 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Levandulový olej na rty 10 ml

50149129

Úvod

Levandulový olej na rty Purity Vision v BIO kvalitě chrání rty před popraskáním a udržuje je sametově hebké i v extrémních teplotách. Kandelilový vosk a kombinace olejů vytváří na povrchu ochrannou vrstvu, která chrání před dehydratací a nežádoucími vlivy zvenčí. Levandule se zase stará o zklidnění podrážděných rtů. Navíc příjemně voní po smyslné levanduli. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje
  • regeneruje rty
  • chrání před popraskáním

Složení

Kandelilový vosk – vytváří film na povrchu rtů, který chrání před dehydratací a negativními vlivy, macerát z levandule lékařské – zklidňuje a voní, pečující oleje (slunečnicový, arganový, sezamový a jojobový) – vyživují a zjemňují, obsahují vitamin E, který zlepšuje elasticitu pokožky v okolí rtů.


Použití

Malé množství oleje naneste roll-onem rovnoměrně na rty. Můžete použít také jako podklad pod rtěnku. Nebo ke zjemnění pokožky kolem nehtů či vypnutí pleti okolo rtů.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.