Kosmetika

Purity Vision BIO Měsíčkový olej pro děti 100 ml

Měsíčkový olej pro děti Purity Vision v BIO kvalitě posiluje ochrannou bariéru pleti a regeneruje ji. Vhodný i pro citlivou pokožku dospělých. Použijete také na masáže.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

209
Ušetříte 21%

Původní cena:  265 Kč  ·  sleva 56 Kč

Nejnižší cena před slevou: 265 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Měsíčkový olej pro děti 100 ml

50149135

Úvod

Měsíčkový olej pro děti Purity Vision v BIO kvalitě pečuje o tu nejcitlivější pleť dětí i dospělých. Sáhněte po něm během každodenní rutiny, ale i při masážích nebo koupelích. Olej intenzivně regeneruje, hydratuje, obnovuje elasticitu a dodává pleti sametovou hebkost. Předchází vysoušení. Obsahuje kombinaci pečujících olejů, vitaminy A, E, F a minerály, které pěstí pokožku. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • pečuje o namáhanou pokožku
  • zklidňuje podráždění
  • chrání před vnějšími vlivy

Složení

Mandlový olej – je bohatý na minerály a vitaminy A, E, F, zklidňuje pokožku, pupálkový olej – obnovuje přirozenou bariéru pokožky, sezamový olej – hydratuje a předchází vysoušení, jojobový olej – obsahuje vitamin E, hydratuje, výtažky z měsíčku lékařského, levandule lékařské a heřmánku pravého – zklidňují, regenerují, normalizují vzhled pokožky.


Použití

Nakapejte pár kapek do dlaně a jemně vmasírujte na vybrané místo. U miminek v oblasti plenek dbejte na důkladné rozetření v záhybech pokožky. Používejte v kombinaci s BIO květinovou vodou pro miminka Purity Vision.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.