Kosmetika

Purity Vision BIO Neroli voda 100 ml

Neroli voda Purity Vision v BIO kvalitě rozjasní vaši pleť a dodá jí odpočatý, svěží vzhled. Zklidňuje podrážděnou pokožku a regeneruje. Můžete použít i na vlasy.

155
Ušetříte 21%

Původní cena:  195 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 195 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Neroli voda 100 ml

50149136

Úvod

Neroli voda Purity Vision v BIO kvalitě zklidňuje podráždění a zanechává pleť sametově hebkou. Máte před sebou dlouhý den? Vezměte ji s sebou do kabelky. Díky praktickému rozprašovači si můžete dopřát pomerančovo-květinové osvěžení, kdykoliv to budete potřebovat. Není divu, že se do květů pomerančovníku kdysi zamilovala i princezna z Neroli, po které je tato vůně pojmenovaná. Použijte ji na vlasy, budou krásně lesklé a voňavé. Certifikována, vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:  

  • osvěžuje a regeneruje pleť
  • rozjasňuje tvář
  • dodává vlasům lesk

Použití

Na dočištění pleti naneste vodu neroli na vatový tampónek a setřete nečistoty. Nebo ji použijte jako podklad pod vyživující olej či máslo. Neroli voda je ideálním pomocníkem pro zklidnění pokožky po holení, depilaci, slunění nebo po štípnutí hmyzem. Stačí nastříkat na podrážděné místo. Pro regeneraci vlasové pokožky nastříkejte přímo na skalp. Pro lesk a vůni vlasů aplikujte na suchou hřívu a rozčešte.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.