Kosmetika

Purity Vision BIO Pečující měsíčkový peeling 120 ml

Pečující měsíčkový peeling Purity Vision v BIO kvalitě využijete při péči o obličej, tělo i rty. Peeling s gelovou konzistencí čistí, zjemňuje a revitalizuje.

165
Ušetříte 21%

Původní cena:  209 Kč  ·  sleva 44 Kč

Nejnižší cena před slevou: 209 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Pečující měsíčkový peeling 120 ml

50149137

Úvod

Pečující měsíčkový peeling Purity Vision v BIO kvalitě s pečujícími oleji čistí do hloubky pórů, odstraňuje nečistoty a částečky odumřelé pokožky. Pleť je po použití zpevněná, hebká a zářivá. Využijete ho nejen na obličej, ale také rty a celé tělo. Při pravidelném používání předchází vzniku pomerančové pokožky. Peeling si vás získá nejen pro své pečující účinky, ale i díky příjemné gelové konzistenci a omamné vůni pomeranče a měsíčku. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje odumřelé buňky
  • čistí a uvolňuje póry
  • vyhlazuje pokožku

Složení

Krystalky cukru – odstraňují nečistoty, měsíček lékařský – zklidňuje a regeneruje, olej z rakytníku – zpevňuje pokožku, mandlový a jojobový olej – regenerují, hydratují, vitamin E – působí proti stárnutí pleti.  


Použití

Naneste na obličej či tělo a krouživými pohyby vmasírujte peeling do pokožky. Nezapomínejte na chodidla. Nechte působit přibližně 5 minut a poté opláchněte teplou vodou. Pro hebké rty během chviličky naneste trochu peelingu na prst a namasírujte je.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.