Kosmetika

Purity Vision BIO Ricinový olej 100 ml

Ricinový olej Purity Vision v BIO kvalitě hydratuje a zklidňuje podráždění. Působí proti stárnutí pleti. Působí proti vzniku strií. Podporuje růst řas.

179
Ušetříte 20%

Původní cena:  225 Kč  ·  sleva 46 Kč

Nejnižší cena před slevou: 225 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Ricinový olej 100 ml

50149138

Úvod

Ricinový olej Purity Vision v BIO kvalitě – malý zázrak, který ukrývá vše, co potřebujete ke krásnému vzhledu. Neobešla se bez něj královna Kleopatra, a nyní si ho můžete dopřát i vy. Obsahuje kyselinu ricionolejovou, která má anti-aging účinky a intenzivně regeneruje. Olejíček vyhlazuje vrásky, hydratuje pleť. Zklidňuje podráždění pokožky. Zlepšuje kvalitu vlasů. Dokonce urychluje růst řas. Zapojíte ho i do boje proti striím a celulitidě. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje a hydratuje pleť
  • využijete ho na tělo, obličej i vlasy
  • je šetrný k dětské pokožce

Použití

Olej bříšky prstů jemně vklepejte do navlhčené pokožky okolo očí, rtů a všude, kde potřebujete intenzivní hydrataci nebo tam, kde vás trápí drobné vrásky. Dále aplikujte stejným stylem na strie či celulitidu. Jestli chcete podpořit krásné vlasy, vmasírujte olej do skalpu a nechte ho působit jako masku. Potom omyjte šamponem.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.