Kosmetika

Purity Vision BIO Růžová koupelová sůl 400 g

Růžová koupelová sůl Purity Vision v BIO kvalitě uvolňuje tělo a mysl. Revitalizuje pokožku, vyhlazuje ji a zpomaluje projevy stárnutí. Navíc opojně voní.

169
Ušetříte 21%

Původní cena:  215 Kč  ·  sleva 46 Kč

Nejnižší cena před slevou: 215 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Růžová koupelová sůl 400 g

50149139

Úvod

Růžová koupelová sůl Purity Vision v BIO kvalitě revitalizuje a hýčká pokožku. Obsahuje epsomskou sůl, která uvolňuje tělo i mysl. Himalájská sůl je zase bohatá na minerály, jako jsou hořčík a železo. Zároveň vyrovnává pH pleti. Pečující oleje hydratují, zklidňují podrážděnou pleť a vyhlazují. Díky vonné esence z růže damašské se budete cítit jako v ráji. Certifikována, vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • napomáhá relaxaci těla
  • pečuje o pokožku
  • zklidňuje podrážděnou pleť

Složení

Epsomská sůl – regeneruje, mořská sůl – čistí pokožku, stahuje póry, zpevňuje, růžová himalájská sůl – vyrovnává pH pokožky, vyživuje ji, bambucké máslo – aktivuje tvorbu kolagenu, macerát a květy růže damašské – obsahuje vitaminy A, F, D a E, působí proti stárnutí pleti.


Použití

Do vany s příjemně teplou vodou nasypte 5 polévkových lžic soli a relaxujte. Množství soli můžete upravit dle velikosti vany. Pro ještě lepší efekt přidejte také pár kapek růžového oleje Purity Vision a rutinu zakončete hydratací růžovým máslem Purity Vision.  


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.