Kosmetika

Purity Vision BIO Růžové hyaluronové sérum 50 ml

Růžové hyaluronové sérum Purity Vision v BIO kvalitě obsahuje přírodní látky, které bojují proti stárnutí pleti. Zpevňuje pokožku, navrací mladistvý vzhled.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

279
Ušetříte 20%

Původní cena:  349 Kč  ·  sleva 70 Kč

Nejnižší cena před slevou: 349 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Růžové hyaluronové sérum 50 ml

50149141

Úvod

Růžové hyaluronové sérum Purity Vision v BIO kvalitě je čistě přírodní anti-aging přípravek. Navrací svěží a mladistvý vzhled plný života. Vyhlazuje jemné linky i hlubší vrásky. Regeneruje pokožku a doslova rozzáří tvář i oblast očí. Vytváří ochrannou bariéru proti škodlivým vlivům zvenčí, které urychlují stárnutí pleti. Díky bylinným extraktům také hydratuje, zklidňuje a tonizuje. Vůně exotické vanilky a růže damašské jsou příjemnou tečkou na závěr. Certifikováno.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje známky stárnutí pokožky
  • sjednocuje tón pleti a stahuje póry
  • hydratuje a regeneruje

Složení

Kyselina hyaluronová – vyplňuje vrásky, vylepšuje elasticitu, rostlinný kolagen – zpevňuje, dodává mladistvý vzhled, enzym superoxid dismutáza – chrání pleť před volnými radikály a působí proti stárnutí, bylinné extrakty – hydratují, okurkový extrakt – tonizuje, extrakt z ječmene – regeneruje, extrakt z kvasinky pivní – obsahuje vitamin B, zvlhčuje pokožku, extrakt z přesličky rolní – normalizuje tvorbu mazu.


Použití

Aplikujte krouživými pohyby na obličej (včetně očního okolí), krk a dekolt. Nechte vstřebat. Pro maximální omlazující efekt kombinujte s dalšími přípravky z růže damašské od Purity Vision.


Upozornění

Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.