Kosmetika

Purity Vision BIO Vanilkové máslo 120 ml

Vanilkové máslo Purity Vision v BIO kvalitě pečuje o suchou a zralou pleť. Dodává jí živiny a chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy. Můžete použít jako balzám na rty.

355
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Vanilkové máslo 120 ml

50149149

Úvod

Vanilkové máslo od Purity Vision v BIO kvalitě využijete jako pěstící tělové a pleťové máslo i jako balzám na rty. Pečuje o suchou a zralou pokožku. Macerát z vanilkových lusků s bambuckým máslem posiluje její ochrannou bariéru a hydratuje. Zároveň ji zjemňuje a zanechává krásně vláčnou. Díky vitaminům D, F, A a E zpomaluje stárnutí. Nejen, že vám rozzáří tvář, ale navíc nádherně voní. Díky jemnému složení je vhodné i na ošetření citlivé pokožky miminek. Certifikováno, vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • vyživuje a zvláčňuje
  • chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy
  • hydratuje celé tělo

Použití

Používejte jako denní a noční krém. Nanášejte na vyčištěnou, lehce vlhkou pokožku. K zvlhčení můžete použít květinové vody Purity Vision. Následně aplikujte máslo. Rozehřejte v dlaních a jemnými krouživými pohyby vmasírujte. I v případě hydratace pokožky těla nanášejte máslo na mírně vlhkou pleť, například po koupeli. Můžete po něm sáhnout během přebalování nebo jím namasírujte vlasovou pokožku miminka pro snadnější vyčesávání šupinek.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.