Kosmetika

Purity Vision Raw BIO Kokosový olej 120 ml

Raw kokosový olej Purity Vision v BIO kvalitě má skvělé hydratační a regenerační schopnosti. Ideální na suchou a citlivou pleť i pokožku miminek. Použijte jej také na vlasy.

95
Ušetříte 20%

Původní cena:  119 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 119 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision Raw BIO Kokosový olej 120 ml

50149162

Úvod

Raw kokosový olej Purity Vision v BIO kvalitě si oblíbíte pro jeho silné regenerační a hydratační účinky. Pleť poctivě promaže a vyživí. A protože se rychle vstřebá, nezůstává po něm mastný film, pouze letní vůně kokosu. Má vysoký obsah vitaminu E, díky tomu chrání před škodlivými vnějšími vlivy a působí proti předčasnému stárnutí. Můžete ho použít nejen na pokožku dospělých, ale i citlivou pleť miminek. Je dobrý také na regenerační kúry pro suché a poškozené vlasy. Díky raw formě je olej koncentrovanější a bohatší na cenné látky. Certifikován, vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje pleť i vlasy
  • podporuje ochrannou bariéru pokožky
  • využijete ho na tvorbu domácích masek

Použití

V dlaních rozpusťte trochu oleje a vmasírujte ho do vlhké pokožky. Vyzkoušejte ho také jako šetrný odličovací olej, olej do koupele a na masáže, tělové mléko či lubrikant. Nebo po něm sáhněte během zkrášlovací vlasové kúry – využijete ho na výživné zábaly nebo přísadu do masek.


Upozornění

Raw Bio Kokosový olej uchovávejte při pokojové teplotě. Přirozeně tekutý je kokosový olej při teplotě nad 24 °C, přičemž v rozpuštěném stavu má olej čirou barvu jako např. čistá voda, v tuhém stavu je sněhově bílý bez nažloutlých usazenin. Diamantový efekt v struktuře oleje je přirozený. Uchovejte v suchu, skladujte mimo dosah dětí.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.