Drogerie

Sonett Aviváž 1 l

Značka: SONETT

Aviváž od značky Sonett dokonale změkčuje prádlo, usnadňuje žehlení a zanechává dlouhotrvající vůni čistoty a svěžesti. Ideální na všechny druhy prádla.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sonett Aviváž 1 l

50149047

Úvod

Aviváž od značky Sonett dokonale změkčuje prádlo, usnadňuje žehlení a zanechává dlouhotrvající vůni čistoty a svěžesti. obsahuje kyselinu citrónovou, která osvěžuje prádlo a podporuje účinek pracího prostředku. Oživuje barvy a udržuje stálost tkanin. Prostředek je ideální na barevné prádlo, vlnu i hedvábí. Prací prostředky jsou z drtivé většiny alkalické, použitím kyselé aviváže se praní neutralizuje, což je zvláště vhodné pro alergiky. Aviváž obsahuje složky na přírodní bázi. Je snadno biologicky odbouratelná a díky tomu podporuje udržitelnost v domácnosti.

Hlavní vlastnosti:

  • udržuje sytost barev a stálost tkanin
  • na všechny druhy prádla
  • zanechává dlouhotrvající vůni čistoty a svěžesti

Použití

Dávkování: na 4,5 kg prádla nalejte 40 ml přípravku do odpovídající přihrádky v pračce.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné rukavice/brýle/štít. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Odstraňte obsah/obal podle místních předpisů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.