Zdravotnické prostředky

Dr. Max Suture Strips 6,4 x 108 mm náplasťové stehy 10 ks

Značka: DR. MAX

Dr. Max Suture Strips jsou sterilní, hypoalergenní náplasťové stehy pro spojení řezných a tržných ran. Rychle uzavřou povrchové rány. Velikost 6,4 x 108 mm.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu libovolné kombinace 3 označených produktů značky Dr.Max obdržíte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na léčivé přípravky Dr.Max. a zlevněné položky z dubnového letáku a kupóny. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
79
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dr. Max Suture Strips 6,4 x 108 mm náplasťové stehy 10 ks

50149175

Úvod

Doplňte svou domácí lékárničku. Náplasťové stehy Dr. Max Suture Strips zajišťují spojení řezných a tržních ran. Jsou to lepicí proužky, které drží okraje rány u sebe. Velikost 6,4 x 108 mm.

Hlavní vlastnosti:

  • sterilní
  • hypoalergenní
  • vysoká přilnavost

Použití

Ránu pečlivě očistěte a osušte. Vyjměte náplasťový steh z obalu a sejměte ochrannou část. Použijte jej a počkejte několik okamžiků pro dokonalé přilnutí ke kůži. V případě potřeby aplikujte více náplasťových stehů ve vzdálenosti menší než 1 cm. Je vhodné chránit takto ošetřenou ránu gázou nebo prodyšnou náplastí, aby se zabránilo kontaktu s vnějším prostředím, které by mohlo infikovat poraněnou část. Sterilní, pokud není poškozený obal.


Upozornění

Výrobek na jedno použití. V případě infekce nebo zánětu se před aplikací náplasti poraďte s lékařem. Dermatologicky testováno.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.