Kosmetika

Iroha nature Obličejová maska s vitamínem C + H.A. 20 ml

3.0

Obličejová maska s vitamínem C + H.A. značky Iroha nature navrátí energii mdlé pleti. Intenzivně regeneruje a zklidňuje podráždění. Rozjasňuje, redukuje vrásky.

119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Iroha nature Obličejová maska s vitamínem C + H.A. 20 ml

50149396

Úvod

Obličejová maska s vitamínem C + H.A. značky Iroha nature přináší vzpruhu mdlé a unavené pokožce. Příjemně vás osvěží a dodá mladistvý vzhled. Díky niacinamidu a kyselině hyaluronové zlepšuje elasticitu, vyhlazuje jemné vrásky a linky. Vitamin C zase revitalizuje a chrání tvář před škodlivými vnějšími agresory. Ve složení najdete také alantoin. Ten podporuje regeneraci a mírní podráždění. Maska má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • vylepšuje vzhled a strukturu pleti
  • navrací mladistvý vzhled
  • hydratuje a obnovuje pokožku

Použití

Používejte jednou týdně. Masku aplikujte na očištěný obličej. Po 15 minutách ji sundejte. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky zbytky séra. Neoplachujte.


O značce

Iroha nature dopřeje něžnou péči všem typům pokožky. Jedná se o tzv. clean beauty značku. Jejich přípravky jsou šetrné k pleti a snadno biologicky odbouratelné. Nezatěžují životní prostředí. Firma je uhlíkově neutrální. Netestuje na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty-free od PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.