Kosmetika

Iroha nature Obličejová maska antioxidant & anti age 20 ml

3.0

Obličejová maska antioxidant & anti age Iroha nature navrací pleti mladistvý vzhled. Redukuje vrásky, obnovuje pružnost a regeneruje. Obsahuje koenzym Q10.

Akce 4 za cenu 3 Při nákupu 4 ks vybraných produktů značky Iroha získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Iroha nature Obličejová maska antioxidant & anti age 20 ml

50149403

Úvod

Obličejová maska antioxidant & anti age Iroha nature poskytuje komplexní péči pro zralou pleť. Díky koenzymu Q10 zpomaluje proces stárnutí a vyhlazuje linky. Předchází tvorbě hlubokých vrásek a redukuje pigmentové skvrny. V přípravku dále najdete kyselinu hyaluronovou, která obnovuje elasticitu a intenzivně hydratuje. Alantoin podporuje obnovu pokožky a zanechává ji svěží a rozzářenou. 

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje známky stárnutí tváře
  • chrání pokožku před vnějšími agresory
  • hydratuje a regeneruje
  • antioxidační účinek
  • pro zralou pleť

Použití

Používejte jednou týdně. Masku aplikujte na očištěný obličej. Po 15 minutách ji sundejte. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte do pokožky její zbytky. Neoplachujte.


O značce

Iroha nature dopřeje něžnou péči všem typům pokožky. Jedná se o tzv. clean beauty značku. Jejich přípravky jsou šetrné k pleti a snadno biologicky odbouratelné. Nezatěžují životní prostředí. Firma dbá na uhlíkovou neutralitu. Netestuje na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty-free od PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.