Doplněk stravy

Vital Proteins Matcha Collagen 341 g

Vital Proteins Matcha Collagen je směs čaje matcha a kolagenových peptidů v prášku. Matcha obsahuje L-theanin a kofein, který podporuje soustředění.

Akce 1 + 1 Při nákupu tohoto produktu získáte druhý za 0,01 Kč. Akce platí do 15. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

929

Cena za 100 g: 272,43 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Vital Proteins Matcha Collagen 341 g

50140949

Úvod

Vital Proteins Matcha Collagen je směs čaje matcha a kolagenových peptidů v prášku. Obsahuje pouze tři ingredience: hovězí hydrolyzovaný kolagen, zelený čaj matcha a prášek z kokosové vody. Matcha poskytuje kromě kofeinu, který podporuje soustředění, i přirozeně se vyskytující sloučeninu zvanou L-theanin. V porovnání s jinými zelenými čaji obsahuje práškový matcha více antioxidantů! Kolagen je základní stavební kámen našeho těla a po vodě druhá nejzastoupenější látka. Vyskytuje se především v kůži, vlasech, nehtech, šlachách a kloubech. Od 25. roku života jeho produkce klesá, přestože naše potřeba kolagenu časem roste.

Hlavní vlastnosti

  • kolagenní peptidy + čaj matcha
  • hydrolyzovaný kolagen (ve formě peptidů) je lépe vstřebatelný
  • obsažený kofein podporuje soustředění

Dávkování

Jednu odměrku důkladně promíchejte s 250 ml tekutiny. Prášek snadno rozmícháte v jakémkoliv teplém nebo studeném nápoji, kterým může být například čaj či oblíbené smoothie. Maximální denní dávka je 1 odměrka.


Složení

Kolagenové peptidy (hovězí), prášek ze zeleného čaje matcha (Camellia sinensis (L.) Kuntze), prášek z kokosové vody (Cocos nucifera) (14 %). Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje kofein (50 mg / jedna porce). Nedoporučuje se těhotným ženám a dětem. Není náhradou pestré a vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.