Veterinární přípravky

Pet health care LOLA šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy 250 ml

Pet health care LOLA šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy s dimetikonem a rostlinnými oleji. Působí proti parazitům a dodá srsti pevnost a lesk.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů značky Pet Health Care získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
265
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pet health care LOLA šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy 250 ml

50149580

Úvod

Pet health care LOLA šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy působí proti parazitům a dodá srsti pevnost a lesk. Přípravek obsahuje složku dimetikon, která se váže na vnější parazity, například blechy a klíšťata, omezuje jejich pohyblivost, takže je pak lze lehce vyčesat či vykartáčovat. Avokádový a rakytníkový olej vyživují a chrání srst, a navíc působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Rozmarýnový olej dodává šamponu i umytému kožíšku příjemnou vůni

Hlavní vlastnosti

  • šampon pro pravidelnou péči o srst všech plemen koček a psů
  • omezuje pohyblivost parazitů, takže je lze po umytí lehce vyčesat
  • po umytí je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává
  • maximálně šetrný vůči srsti i pokožce
  • nebarví srst ani při dlouhodobém používání

Složení

Dimethicone, Rosemary antiox oil, Avocado oil, Sea buckthorn oil (rakytníkový olej), Sea buckthorn extrakt (rakytníkový extrakt), Sodium laureth succinas, Lauryl glucoside, Glycol distearat, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, Cocoamidopropyl betaine, Polyquaternium-7, Cocoamide DEA, Laureth-2, Acrylates/ Palmeth-25 Acrylate Copolymer, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 2 Bromo 2 Nitropropane-1,3 diol, Sodium hydroxide, Niacinamide.


Použití

Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst, rovnoměrně rozetřete a napěňte. Dbejte na to, abyste nezasáhli citlivá místa jako oči, ústa a uši. Poté srst důkladně opláchněte. V případě potřeby postup zopakujte. Nakonec srst vysušte ručníkem.


Upozornění

Veterinární přípravek. Pouze pro zvířata. Nepoužívejte u zvířat, která nemají zdravou kůži.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.