Doplněk stravy

Terezia Reishi Forte 60 kapslí

Značka: TEREZIA

Terezia Reishi Forte obsahuje prášek z houby, která podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkce oběhové soustavy.

649

Cena za 1 kus: 10,82 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Terezia Reishi Forte 60 kapslí

50149724

Úvod

Houba reishi díky pestrému obsahu bioaktivních látek patří mezi zdraví prospěšné houby. Doplněk stravy Terezia Reishi Forte tvoří houbový prášek, který poskytuje všechny aktivní látky čerstvé houby (nejedná se o extrakt). Obsahuje 4x více betaglukanů než kapsle Terezia Reishi BIO. Reishi podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a normální funkce oběhové soustavy

Hlavní vlastnosti

  • reishi podporuje imunitu 
  • podporuje normální funkce oběhové soustavy
  • deklarované množství beta-glukanů

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Obsah kapsle je možné vysypat do jídla nebo do vody.


Složení

1 kapsle obsahuje 300 mg prášku celé houby reishi / lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) bez příměsí, s obsahem 147,5 mg betaglukanu. Obal kapsle: celulóza. Vhodné pro celiaky. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.