Drogerie

Mommy Care Ekologický hypoalergenní prací gel 2 l

Značka: MOMMY CARE

Mommy Care Ekologický hypoalergenní prací gel, biologicky rozložitelný je vhodný pro praní dětského i kojeneckého oblečení. Na všechny typy tkanin i barev.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Mommy Care získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Mommy Care Ekologický hypoalergenní prací gel 2 l

50149754

Úvod

Mommy Care Ekologický hypoalergenní prací gel, biologicky rozložitelný 2 l je vhodný pro praní dětského i kojeneckého oblečení. Přípravek s příjemnou vůní esenciálních olejů byl vytvořený na bázi přírodních složek, nezanechává chemické stopy, které by mohly způsobit podráždění a jeho ekologické složení neznečišťuje půdu ani vodní zdroje. Funguje se standardními i vysoce účinnými pračkami, je vhodný pro použití na všechny typy tkanin i barev.

Hlavní vlastnosti

  • pro všechny typy tkanin
  • vhodný na bílé i barevné prádlo
  • ekologický, biologicky odbouratelný
  • hypoalergenní – vhodné pro dětské i kojenecké oblečení
  • s příjemnou vůní esenciálních olejů

Složení

Anionic Surfactant 1%-5%, Nonionic Surfactant 1%-5%, Tri Ethanol Amine 5%-15%, Perfume 0,1%-1%.


Použití

  • Pro mechanickou pračku: 50-100 ml pracího gelu (tj. polovina až celá odměrka) na každých 5 kg ​​prádla dle míry znečištění
  • Pro ruční praní jemných tkanin: 50 ml gelu na každých 10 litrů studené nebo vlažné vody

Upozornění

Nejezte. Nepijte. Nepolykejte. Nevdechujte. Udržujte mimo dosah dětí. Vyhněte se očnímu kontaktu. Způsobuje vážné podráždění očí. Po manipulaci s přípravkem si důkladně umyjte ruce, předloktí i obličej čistou vodou. První pomoc: V případě požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a předložte štítek produktu. V případě zasažení očí, důkladně oči propláchněte čistou vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Přípravek nepoužívejte, pokud jste alergický na některou z uvedených složek. Skladujte v původním obalu na chladném suchém a dobře větraném místě. Prázdnou láhev vypláchněte a vhoďte do kontejneru určeného pro plast.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.