Drogerie

Mommy Care Ekologická hypoalergenní aviváž 1 l

Značka: MOMMY CARE

Mommy Care Ekologická hypoalergenní aviváž s příjemnou vůní esenciálních olejů je vhodná na dětské i kojenecké oblečení. Na všechny typy tkanin.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Mommy Care získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 6. 2024 nebo do vyprodání zásob.
269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mommy Care Ekologická hypoalergenní aviváž 1 l

50149755

Úvod

Mommy Care Ekologická hypoalergenní aviváž s vůní Green Valley je vyrobená z přírodních ingrediencí a je vhodná i pro dětské a kojenecké oblečení. Aviváž můžete použít pro všechny typy barev i materiálů. Nezanechává chemické stopy, které by mohly způsobit podráždění a má příjemnou vůní esenciálních olejů.

Hlavní vlastnosti

  • pro všechny typy tkanin
  • vhodné na bílé i barevné prádlo
  • ekologické, biologicky odbouratelné
  • hypoalergenní – vhodné pro dětské i kojenecké oblečení
  • s příjemnou vůní esenciálních olejů

Složení

Active matter, cationic, plant origin. (kationtové aktivní látky rostlinného původu) Preservative. (Konzervační) Parfume. (Parfém) Allergens free (Bez alergenů). Bez minerálních olejů a petrochemických látek, bez parabenů.


Použití

  • Pro mechanickou pračku: 25 ml aviváže (tj. spodní ryska odměrky) na každých 4-5 kg ​​prádla
  • Pro ruční praní: ½ odměrky aviváže na každých 10 litrů vody

Upozornění

Pouze pro vnější použití. Nejezte. Nepijte. Nepolykejte. Vyhněte se očnímu kontaktu. Udržujte mimo dosah dětí. První pomoc: V případě požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a předložte štítek produktu. V případě zasažení očí, důkladně oči propláchněte čistou vodou a vyhledejte lékařskou pomoc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.