Potraviny a nápoje

Activlab Isoactive iontový nápoj s resveratrolem višeň 630 g

Značka: ACTIVLAB
5.0

Activlab Isoactive iontový nápoj s resveratrolem je instantní izotonický nápojový koncentrát k hydrataci a doplnění elektrolytů během sportovní nebo jiné fyzické aktivity.

285

Cena za 100 g: 45,24 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Activlab Isoactive iontový nápoj s resveratrolem višeň 630 g

50149684

Úvod

Activlab Isoactive iontový nápoj s resveratrolem je instantní izotonický nápojový koncentrát k hydrataci a doplnění elektrolytů během sportovní nebo jiné fyzické aktivity. Obsahuje optimální poměr sacharidů, elektrolytů a komplex vitamínů B. Vitaminy B1, B2, B3, B5, B6 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu.

Hlavní vlastnosti

  • koncentrát k přípravě izotonického nápoje
  • optimální poměr sacharidů, elektrolytů + komplex vitamínů B
  • obsažený hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • vitamíny B1, B2, B3, B5, B6 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • obsahuje cukr a sladidla
  • s příchutí višně

Složení

Glukóza, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, citrát sodný, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, uhličitan hořečnatý, sladidla: acesulfam K, extrakt z křídlatky japonské (Polygonum cuspidatum), aroma, vitamíny (thiamin mononitrát, riboflavin, nikotinamid, pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, kyselina listová, kyanokobalamin), barviva: košelinová červeň. Upozornění pro alergiky: Může obsahovat deriváty: obiloviny obsahující lepek, sóju a mléko.


Použití

Rozpusťte 1 odměrku prášku (31,5 g) v 500 ml vody a dostatečně promíchejte. Použijte před, během (každých 15 min), nebo po fyzické námaze.


Upozornění

Obsahuje cukr a sladidla. Barviva mohou mít nepříznivý vliv na aktivitu a pozornost u dětí. Pestrá a vyvážená strava je předpokladem dobrého zdraví.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.