Biocidní přípravky, repelenty

MosquitNo Rodinný repelentní sprej proti hmyzu 100 ml

Značka: MOSQUITNO

MosquitNo Rodinný repelentní sprej proti hmyzu odpuzuje komáry, ovády, blechy, vosy i klíšťata a poskytuje ochranu až na 10 hodin. Vhodný pro dospělé i děti.

445
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MosquitNo Rodinný repelentní sprej proti hmyzu 100 ml

50149773

Úvod

Chraňte se před dotěrným hmyzem a zajistěte si bezstarostně strávený čas venku! MosquitNo Rodinný repelentní sprej proti hmyzu odpuzuje komáry, ovády, ploštice, blechy, vosy, klíšťata či svilušky a je účinný i proti tropickým komárům. Poskytuje ochranu až na 10 hodin a je vhodný pro dospělé i děti. Přípravek působí na širokou škálu druhů hmyzu: komár tropický (Aedes aegypti), komár rodu Anopheles (malaria), komár rodu Anopheles gambiae, písečné mušky, černé mušky, kloš jelení, mouchy, komár tygrovaný, komár Culex quinquefasciatus.

Hlavní vlastnosti

  • působí až 10 hodin
  • odpuzuje komáry, ovády, blechy, vosy a klíšťata
  • aktivní látka Saltidin je bezpečná i pro děti od 6 měsíců
  • bez parabenů a látky DEET
  • dermatologicky testováno
  • bezpečné pro životní prostředí

Složení

SALTIDIN® 20%, (I-piperidinecarboxylic acid 2-(2-hydroxyethyl)-1 methylpropylester; exact concentration: 20g/100g. Aqua, Alcohol Denat., Hydroxyethyl Isobutyl Piperidine Carboxylate, Peg-8, Parfum.


Použití

Nastříkejte sprej na pokožku, zejména na oblasti, které nejsou kryté oděvem. Po koupání, nebo pokud se zpotíte, aplikaci opakujte.


Upozornění

Nevhodné pro děti do 6 měsíců. OPATŘENÍ: Neaplikujte v blízkosti očí a úst. Nikdy nepoužívejte sprej na řezné rány či drobné ranky. Nepoužívejte na podrážděnou kůži. Udržujte mimo dosah dětí. Neaplikujte dětem na ruce, hrozí pozření produktu. Nevystavujte produkt teplotám vyšším 50 °C. V případě vzniku alergických reakcí se poraďte s dermatologem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Hořlavé. V případě nehody či nevolnosti vyhledejte okamžitě lékařskou pomoc. Obal či štítek si ponechejte a mějte jej v případě potřeby k dispozici pro svého lékaře. Znečištěný oděv ihned svlékněte. PRVNÍ POMOC PŘI VDECHNUTÍ: Dostaňte raněného na čerstvý vzduch a ponechejte jej v klidu. V případě jakýchkoliv pochybností či příznaků vyhledejte lékařskou pomoc. PŘI REAKCI S KŮŽÍ: Okamžitě svlékněte znečištěné oděv. Omývejte kůži velkým množstvím vody. V případě podráždění kůže vyhledejte svého lékaře. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Okamžitě vypláchněte oči pod tekoucí vodou. V případě stížností raněného či dalších příznaků se obraťte na očního lékaře. PŘI POŽITÍ: Vypláchněte ústa důkladně vodou. Pijte více vody po malých doušcích (ředicí účinek). Nevyvolávejte zvracení! V případě pochybností či příznaků se obraťte na svého lékaře.

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.