Doplněk stravy

RedBlocker 30 tablet

Značka: REDBLOCKER

RedBlocker je doplněk stravy s bioflavonoidy a vitaminy zaměřený na péči o pokožku. Obsažený vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže a krevních cév.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

325

Cena za 1 kus(tbl): 10,83 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: RedBlocker 30 tablet

50129305

Úvod

RedBlocker je doplněk stravy zaměřený na péči o pokožku. Obsahuje kombinaci flavonoidů diosminu a hesperidinu s niacinem a vitaminem C. Vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže a krevních cév a působí také jako antioxidant. Niacin přispívá k dobrému stavu pleti.       

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kombinaci flavonoidů a vitaminů
  • vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže a krevních cév
  • vitamin C přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • niacin přispívá k dobrému stavu pleti

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Plnidlo: mikrokrystalická celulosa, kyselina L-askorbová, hesperidin, diosmin, rutosid, pojivo: polyvinylpyrrolidon, lešticí látky: hydroxypropylmethylcelulosa a mastek, nikotinamid, lešticí látka: hořečnaté soli mastných kyselin, barvivo: oxid titaničitý, protispékavá látka: oxid křemičitý, lešticí látky: hydroxypropylcelulosa, včelí vosk a karnaubský vosk. V jedné tabletě: Diosmin 50 mg*, rutosid 50 mg*, hesperidin 50 mg*, niacin 16 mg niacin ekvivalent (RHP 100 %), vitamin C 80 mg (RHP 100 %). RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). * RHP není stanovena. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.