Kosmetika

Ahava Mineral Radiance čisticí revitalizační gel 100 ml

Značka: AHAVA

Ahava Mineral Radiance čisticí revitalizační gel s ochranou proti stresu a znečištěnému životnímu prostředí slouží ke každodennímu čištění pleti. Zanechává pokožku čistou, zářivou a svěží.

479
Ušetříte 20%

Původní cena:  599 Kč  ·  sleva 120 Kč

Nejnižší cena před slevou: 599 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ahava Mineral Radiance čisticí revitalizační gel 100 ml

50149829

Úvod

Revitalizační čisticí gel na obličej Ahava Mineral Radiance důkladně zbavuje pokožku nečistot a jemně neutralizuje vnější dráždivé vlivy. Jeho součástí je exkluzivní směs minerálů z Mrtvého moře Osmoter™ a Pollustop™, která buduje prodyšný štít na povrchu pokožky a chrání ji proti venkovním stresorům včetně znečištění. Tím zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Přípravek rovněž obsahuje jojobový olej a Signaline S™, které vyživují pleť v průběhu čištění.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně odstraňuje nečistoty
  • intenzivně hydratuje a osvěžuje
  • projasňuje pleť a dodává jí svěží pocit
  • hypoalergenní složení bez parabenů a sulfátů
  • vhodné pro vegany

Řada Ahava Radiance – energie a ochrana pro unavenou pleť

Přípravky z této pleťové řady jsou určeny především těm, kteří žijí ve městech a jejich pleť je často vystavována znečištěnému životnímu prostředí a UV záření. Taková pokožka působí mdle, je dehydratovaná a oslabená Díky spojení patentovaných složek plných minerálů z Mrtvého moře – Osmoter™, OsmoGuard™ a PolluStop™ vznikla řada Mineral Radiance, která dodává pleti energii, jas a ochranu před vnějšími vlivy.

Patentovaná složka Osmoter™ - exkluzivní směs minerálů z Mrtvého moře

Osmoter™ je exkluzivní, vědecky vyvážená směs minerálů z Mrtvého moře e (hořčík, sodík, draslík a vápník). Zlepšuje stav pleti, napomáhá její regeneraci a udržení optimální hladiny hydratace. Tato velmi silná směs zniká přirozeným solárním odpařováním mořské vody. Výsledkem je obnovená elasticita pleti, jež se vyznačuje hebkostí a mladistvým vzhledem.


Složení

  • Osmoter™: unikátní koncentrovaná směs minerálů pocházejících přímo z Mrtvého moře. Zpracovává se díky speciální patentované technologií a v pleti působí jako magnet, který přitahuje vodu a zajišťuje intenzivní hydrataci.
  • OsmoGuard™: ochranný komplex s aktivní složkou Pollustop™na pleti vytvářejí polysacharidovou matrici, která působí jako prodyšný štít pleti a chrání ji před vnějšími stresory. Dokáže zneutralizovat dráždivé environmentální látky, zabraňuje jejich pronikání do pleti, čímž brání předčasnému stárnutí vlivem znečištěného životního prostředí.
  • Alantoin:  látka známá pro své zklidňující a nedráždivé vlastnosti. Vhodná k ošetření pigmeentových skvrn.
  • Aloe vera: výživný hydratační gel z této rostliny se pyšní intenzivními zvlhčujícími vlastnostmi. Současně pokožku zklidňuje a sjednocuje.
  • Jojobový olej: vyživuje pleť a udržuje jí hydratovanou.
  • Signaline S: botanický zesilovač podporuje regeneraci pleti a udržuje ji mladistvou.

Použití

Vmasírujte do vlhké pleti, vyhněte se očnímu okolí. Opláchněte vlažnou vodou. Pro dosažení maximálního efektu kombinujte s dalšími produkty Ahava z řady Mineral Radiance. 


O značce

Kosmetika Ahava vám přináší přírodní bohatství z vod Mrtvého moře v podobě patentované složky Osmoter™, jež sestává z blahodárných minerálů, které se v Mrtvém moři nachází. Produkty Ahava jsou dermatologicky testované, mají veganské složení a jsou uskladněny v recyklovatelných obalech. Kvalitu obsažených ingrediencí kosmetiky Ahava potvrzuje cerfitkát ECOCERT®.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.