Kosmetika

Ahava Time to Smooth oční gelový krém s vyhlazujícím efektem 15 ml

Značka: AHAVA

Ahava Time to Smooth oční gelový krém s vyhlazujícím efektem s minerály z Mrtvého moře a rostlinnými výtažky, které aktivně bojují proti prvním známkám stárnutí v oblasti očí.

1 090
Ušetříte 19%

Původní cena:  1 350 Kč  ·  sleva 260 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1350 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ahava Time to Smooth oční gelový krém s vyhlazujícím efektem 15 ml

50149833

Úvod

Oční gelový krém s vyhlazujícím efektem Ahava Time to Smooth v sobě ukrývá omlazující 3D Complex™, komplex minerálů z Mrtvého moře Osmoterem™ a peptidy. Redukuje tmavé kruhy pod očima a zmírňuje první známky stárnutí. Také vyživuje oční okolí, projasňuje jej a navrací mu mladistvý vzhled.

Hlavní vlastnosti:

  • projasňuje a hydratuje oční okolí
  • redukuje vrásky, váčky i kruhy pod očima
  • odstraňuje tmavé kruhy pod očima
  • lehká a příjemná gelová textura
  • hypoalergenní a veganské složení

Řada  Ahava Age Control Time to Smooth pro ženy 30+

Přípravky této pleťové řady jsou určeny pro unavenou, dehydratovanou pleť s vráskami, která potřebuje projasnit, hydratovat a vyživit.  Díky pravidelnému používání je pleť opět zářivá, hydratovaná, dokonale vyživená a zároveň chráněná proti vnějším vlivům.

Patentovaná složka Osmoter™ - exkluzivní směs minerálů z Mrtvého moře

Osmoter™ je exkluzivní, vědecky vyvážená směs minerálů z Mrtvého moře. Zlepšuje stav pleti, napomáhá její regeneraci a udržení optimální hladiny hydratace. Výsledkem je obnovená elasticita a hebká pleť, jež se vyznačuje s mladistvým vzhledem.


Složení

  • Osmoter™: unikátní koncentrovaná směs minerálů pocházejících přímo z Mrtvého moře. Zpracovaná speciální patentovanou technologií. V pokožce působí jako magnet, který přitahuje vodu a dodává jí tak hydrataci.
  • 3D™ Complex: patentovaná kombinace minerálů z Mrtvého moře, výtažku z datlí a řasy Dunaliella. Hydratuje pleť, zmírňuje vrásky a vyhlazuje strukturu pokožky.

Použití

Ráno i večer krém jemně vmasírujte do očního okolí. 


O značce

Kosmetika Ahava vám přináší přírodní bohatství z vod Mrtvého moře v podobě patentované složky Osmoter™, jež sestává z blahodárných minerálů, které se v Mrtvém moři nachází. Produkty Ahava jsou dermatologicky testované, mají veganské složení a jsou uskladněny v recyklovatelných obalech. Kvalitu obsažených ingrediencí kosmetiky Ahava potvrzuje cerfitkát ECOCERT®.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.