Kosmetika

Le Petit Olivier Zjemňující šampon pro normální vlasy 250 ml

Zjemňující šampon pro normální vlasy od značky Le Petit Olivier odstraňuje nečistoty, hydratuje a brání vysoušení. Zanechává příjemný pocit svěžesti a jemnou vůni.

85
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Zjemňující šampon pro normální vlasy 250 ml

50150626

Úvod

Zjemňující šampon pro normální vlasy od značky Le Petit Olivier zbaví vlasy i skalp nečistot a přebytečného mazu. Obsahuje minimálně 95 % přírodních ingrediencí. Najdete v něm například mandlové mléko a rýžový krém. Tyto hydratační složky brání vysoušení a posilují strukturu kadeří. Vlasy jsou po umytí dokonale pevné. Získají také oslnivý lesk. Šampon zanechává dlouhotrvající pocit svěžesti. Vaší hřívě navíc propůjčí dlouhotrvající jemnou vůni. Vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • má příjemnou mléčnou strukturu
  • hydratuje a vyživuje
  • dodává lesk

O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.