Kosmetika

Le Petit Olivier Exfoliační maska a peeling 2v1 mandlový květ a moringa 75 ml

Exfoliační maska a peeling 2v1 mandlový květ a moringa Le Petit Olivier odstraňuje nečistoty, odumřelé buňky z povrchu pokožky a přebytečný maz. Osvěžuje tvář.

115
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Exfoliační maska a peeling 2v1 mandlový květ a moringa 75 ml

50150635

Úvod

Exfoliační maska a peeling 2v1 mandlový květ a moringa značky Le Petit Olivier zbavuje pleť nečistot a mazu. Díky extraktu z moringy, který je bohatý na vitaminy a antioxidanty, posílí pokožku. A zároveň ji ochrání před vnějšími agresory. Po kúře s exfoliační maskou vaše tvář získá zářivý, mladistvý vzhled. Navíc bude příjemně vonět po mandlovému květu. Dermatologicky testována. Vhodná pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty
  • podporuje obnovu pleti
  • vyživuje a rozjasňuje

Použití

Naneste bohatou vrstvu masky na obličej a nechte působit 5 minut. Jakmile budete hotoví, lehce si navlhčete ruce a konečky prstů jemně vmasírujte přípravek do pokožky. Díky tomu důkladně odstraníte i odolné nečistoty. Nakonec opláchněte.


O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.