Kosmetika

Q+A Tělový peeling s AHA kyselinou 250 ml

Značka: Q+A

Tělový peeling s AHA kyselinou značky Q+A čistí do hloubky pórů. Odstraňuje nečistoty a odumřelé buňky z povrchu pokožky. Regeneruje, zvláčňuje pokožku.

NAVÍC Q+A Pleťové sérum se zinkem PCA 30 ml Při nákupu produktů značky Q+A v minimální hodnotě 399 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Q+A Pleťové sérum se zinkem PCA 30 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Q+A Tělový peeling s AHA kyselinou 250 ml

50150664

Úvod

Tělový peeling s AHA kyselinou značky Q+A zbaví vaši pleť nečistot, přebytečného mazu i odumřelých buněk z povrchu pokožky. AHA kyseliny mají omlazující účinek – zpomalují tvorbu vrásek. Podporují regeneraci pokožky a obnovují její elasticitu. Redukují nedokonalosti. Peeling pleť dokonale vyhladí a projasní. Obsahuje také glycerin a vzácné rostlinné oleje, které se postarají o hydrataci a sametovou hebkost. Je vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty
  • vyhlazuje texturu pleti
  • působí proti stárnutí pokožky

Složení

Kyselina mléčná – má exfoliační účinky, zjemňuje a dodává mladistvý vzhled, sjednocuje tón pleti, kyselina glykolová – regeneruje a hydratuje, podporuje tvorbu kolagenu, redukuje nedokonalosti a projevy stárnutí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.