Kosmetika

NATURIGIN Wake Up Curls kondicionér 200 ml

Značka: NATURIGIN

NATURIGIN Wake Up Curls kondicionér speciálně určený pro kudrnaté a vlnité vlasy, které hydratuje do hloubky a chrání je před UV zářením a před tepelným stylingem.

525
Ušetříte 15%

Původní cena:  619 Kč  ·  sleva 94 Kč

Nejnižší cena před slevou: 619 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NATURIGIN Wake Up Curls kondicionér 200 ml

50150331

Úvod

Přírodní vlasový kondicionér NATURIGIN Wake Up Curls Conditioner dokonale reaguje na potřeby vlnitých a kudrnatých vlasů. Obsažená složka DayMoist sestávající z výtažků z červené řepy a kukuřice hydratuje vlasy do hloubky a chrání je před UV zářením a tepelným stylingem. Přípravek zjemňuje vlasové vlákno a díky svým blahodárným přírodním ingrediencím chrání vlasy před nepříznivými vnějšími vlivy. Rovněž pomáhá zacelovat roztřepené konečky a do hloubky vyživuje vlasy. Kondicionér dodává kudrnatým a vlnitým vlasům tolik potřebnou výživu a pomáhá krásně definovat vlny. 

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně vyživuje a hydratuje vlasy
  • chrání před teplem a UV zářením
  • pomáhá definovat vlnky a kudrny
  • redukuje roztřepené konečky
  • veganské složnení

Použití

Naneste na umyté vlasy. Důkladně pročešte a nechte působit 2–5 minut (pro extra výživu až 20 minut). Opláchněte vlažnou vodou.


O značce

Dánská značka přírodní vlasové a tělové kosmetiky NATURIGIN nabízí kvalitní produkty s udržitelným a přírodním složením. Všechny přípravky značky se vyrábí z přírodních a certifikovaných BIO ingrediencí, které nebyly testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.