Kosmetika

Kristin Ess The One Signature kondicionér na vlasy 296 ml

The One Signature kondicionér na vlasy značky Kristin Ess vyživuje hřívu a předchází třepení konečků. Usnadňuje nejen rozčesávání, ale i závěrečný styling.

255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kristin Ess The One Signature kondicionér na vlasy 296 ml

50149262

Úvod

The One Signature kondicionér na vlasy značky Kristin Ess zajistí výživu a intenzivní hydrataci všech typů vlasů. Usnadňuje rozčesávání, a to i nepoddajných či suchých kadeří, které se snadno zacuchají. Chrání před lámavostí a třepením konečků. Vaše hříva bude díky kondicionéru od Kristin Ess hedvábně lesklá a dokonale upravená. Nebyl testován na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty Free.

Hlavní vlastnosti:

  • vyživuje vlasy
  • usnadňuje rozčesávání
  • propůjčuje hřívě lesk a příjemnou vůni

Použití

Nejprve umyjte hlavu šamponem, až potom naneste kondicionér. Aplikujte do délek a ke konečkům. Od samotné pokožky hlavy si nechte nějaký odstup, nenanášejte až ke kořínkům. Jinak by se vlasy zbytečně zatížily. Nechte působit 3 minuty, poté opláchněte. Pro ještě lepší efekt sáhněte také po vyživujících vlasových maskách Kristin Ess.


O značce

Značka Kristin Ess vznikla jako srdcový projekt profesionální kadeřnice a koloristky Kristin. Na základě svých zkušeností vyvinula produkty, se kterými vytvoříte účesy přesně podle svých představ. Všechny spojují dvě věci – jsou cenově dostupné a účinné, tak jako přípravky ze salonu. Vlasová kosmetika Kristin Ess není testována na zvířatech, za což si vysloužila certifikát Cruelty Free od organizace PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.