Kosmetika

Kristin Ess Extra Gentle kondicionér na vlasy 296 ml

Kondicionér na vlasy The Extra Gentle od Kristin Ess pro jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy posiluje vlasové vlákno. Usnadňuje rozčesávání a styling.

255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kristin Ess Extra Gentle kondicionér na vlasy 296 ml

50149260

Úvod

Máte jemné vlasy? Nebo choulostivou pokožku hlavy? The Extra Gentle kondicionér na vlasy od Kristin Ess je tu pro vás. Posiluje strukturu vlasů, navrací jim vitalitu a pevnost. Vyživuje a dodává hedvábný lesk. Usnadňuje rozčesávání i finální styling. Místo silné parfemace hřívu provoní pouze lehká vůně. Nebyl testován na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty Free. Veganský přípravek.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje kombinaci vyživujících olejů
  • navrací vlasům vitalitu
  • dodává lesk a jemnou vůni

Použití

Nejprve umyjte hlavu šamponem, až potom naneste kondicionér. Aplikujte do délek a ke konečkům. Od samotné pokožky hlavy si nechte nějaký odstup, nenanášejte až ke kořínkům. Jinak by se vlasy zbytečně zatížily. Nechte působit 3 minuty, poté opláchněte. Pro ještě lepší efekt sáhněte také po vyživujících vlasových maskách Kristin Ess.


O značce

Značka Kristin Ess vznikla jako srdcový projekt profesionální kadeřnice a koloristky Kristin. Na základě svých zkušeností vyvinula produkty, se kterými vytvoříte účesy přesně podle svých představ. Všechny spojují dvě věci – jsou cenově dostupné a účinné, tak jako přípravky ze salonu. Vlasová kosmetika Kristin Ess není testována na zvířatech, za což si vysloužila certifikát Cruelty Free od organizace PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.