Kosmetika

Kristin Ess Bezoplachová péče na vlasy 250 ml

Bezoplachová péče na vlasy značky Kristin Ess usnadňuje rozčesávání a propůjčuje hedvábný lesk. Hydratuje, revitalizuje unavené kadeře. Pro všechny typy vlasů.

329
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kristin Ess Bezoplachová péče na vlasy 250 ml

50149258

Úvod

Bezoplachová péče na vlasy značky Kristin Ess pečuje o kadeře a vyživuje je od kořínkům až ke konečkům. Má lehkou konzistenci a snadno se vstřebává, proto nijak nezatěžuje a nemastí vlasy. Kondicionér ve spreji usnadňuje rozčesávání i závěrečný styling. Vaše hříva díky němu bude nádherně lesklá, hebká a příjemně voňavá. Nebyl testován na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty Free.

Hlavní vlastnosti:

  • usnadňuje rozčesávání
  • posiluje vlasy
  • dodává lesk


Použití

Kondicionér ve spreji nanášejte na stále vlhké vlasy, ideálně hned poté, co z nich sundáte ručník. Aplikujte na úplně celou délku. Vyfénujte.


O značce

Značka Kristin Ess vznikla jako srdcový projekt profesionální kadeřnice a koloristky Kristin. Na základě svých zkušeností vyvinula produkty, se kterými vytvoříte účesy přesně podle svých představ. Všechny spojují dvě věci – jsou cenově dostupné a účinné, tak jako přípravky ze salonu. Vlasová kosmetika Kristin Ess není testována na zvířatech, za což si vysloužila certifikát Cruelty Free od organizace PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.