Kosmetika

Kristin Ess Moisture Rich kondicionér na kudrnaté vlasy 296 ml

5.0

Kondicionér na kudrnaté vlasy Moisture Rich od Kristin Ess vyživuje kudrnaté a vlnité vlasy. Usnadňuje rozčesávání. Pro lesklé, hebké kadeře bez zatížení.

255
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kristin Ess Moisture Rich kondicionér na kudrnaté vlasy 296 ml

50149254

Úvod

Moisture Rich kondicionér na kudrnaté vlasy od Kristin Ess hydratuje vysušené kudrnaté a vlnité kadeře. Vyživuje, posiluje a zaceluje roztřepené konečky. Pomůže vám zkrotit vaši hřívu – usnadní rozčesávání, a to i vlasů, které se rády cuchají. Zároveň zjednoduší finální styling. Uhlazuje strukturu, zjemňuje a dodává zářivý lesk. Propůjčuje omamnou vůni jasmínu, vanilky a krému. Nebyl testován na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty Free. Je vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje a brání cuchání  
  • vyživuje kudrnaté a vlnité kadeře
  • zanechává vlasy voňavé a hebké


Použití

Po umytí vlasů naneste do mokrých délek a konečků. K pokožce hlavy a kořínkům přípravek neaplikujte, zbytečně byste zatížili své vlasy. Nechte působit 3 minuty a opláchněte. Pro ten nejlepší účinek zkombinujte s hydratační vlasovou maskou Kristin Ess.


O značce

Značka Kristin Ess vznikla jako srdcový projekt profesionální kadeřnice a koloristky Kristin. Na základě svých zkušeností vyvinula produkty, se kterými vytvoříte účesy přesně podle svých představ. Všechny spojují dvě věci – jsou cenově dostupné a účinné, tak jako přípravky ze salonu. Vlasová kosmetika Kristin Ess není testována na zvířatech, za což si vysloužila certifikát Cruelty Free od organizace PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.