Kosmetika

Kristin Ess Instant Exfoliating vlasový peeling 200 ml

Vlasový peeling Instant Exfoliating od značky Kristin Ess masíruje skalp a vlasy. Odstraňuje nečistoty a reguluje tvorbu mazu. Podporuje růst kadeří.

349
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Kristin Ess Instant Exfoliating vlasový peeling 200 ml

50149253

Úvod

Vlasový peeling Instant Exfoliating značky Kristin Ess zbaví pokožku hlavy a vlasy nežádoucích elementů. Důkladně odstraňuje nahromaděný maz, šupinky i zbytky tvrdé vody. Právě residuum minerálů po koupeli může vysušovat a poškozovat hřívu. Pokožka je díky peelingu svěží, kořínky posílené. Podpořte růst silných a zářivých kadeří. Peeling nebyl testován na zvířatech, což dokládá certifikát Cruelty Free. Je vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty a přebytečný maz
  • masíruje pokožku hlavy
  • podporuje růst silných, zdravých vlasů


Použití

Navlhčete vlasy a rozdělte je na sekce. Vlasový peeling naneste na pokožku hlavy. Jemnými krouživými pohyby masírujte skalp a vlasy. Poté důkladně opláchněte a omyjte hlavu šamponem. Na závěr naneste kondicionér. 


Upozornění

Nepoužívejte na podrážděnou pokožku hlavy.


O značce

Značka Kristin Ess vznikla jako srdcový projekt profesionální kadeřnice a koloristky Kristin. Na základě svých zkušeností vyvinula produkty, se kterými vytvoříte účesy přesně podle svých představ. Všechny spojují dvě věci – jsou cenově dostupné a účinné, tak jako přípravky ze salonu. Vlasová kosmetika Kristin Ess není testována na zvířatech, za což si vysloužila certifikát Cruelty Free od organizace PETA.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.