Doplněk stravy

Blendea Power Ginkgo Biloba 60 kapslí

Značka: BLENDEA

Blendea Power Ginkgo Biloba obsahuje standardizovaný extrakt z listů jinanu, který má příznivý vliv na normální činnost mozku a kognitivní výkonnost – podporuje paměť a koncentraci.

285
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Blendea Power Ginkgo Biloba 60 kapslí

50150124

Úvod

Ginkgo biloba, česky jinan dvojlaločný, je strom, jehož listy poskytují široké spektrum biologicky aktivních látek, které podporují periferní oběhový systém, mají příznivý vliv na normální činnost mozku a kognitivní výkonnost – podporují paměť a koncentraci. Doplněk stravy Blendea Power Ginkgo Biloba obsahuje standardizovaný extrakt z listů jinanu v rostlinných kapslích, a tak je vhodný i pro vegany.

Hlavní vlastnosti

  • ginkgo podporuje mikrocirkulaci krevního systému
  • přispívá k normální činnosti mozku
  • podporuje kognitivní funkce – paměť a koncentraci
  • přispívá k duševní rovnováze

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli po jídle/s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Inulin (vláknina z kořene čekanky), veganská kapsle (HPMC), Jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba) standardizovaný extrakt 24/6 z listů (24 % flavonových glykosidů a 6 % terpenových laktonů). V jedné kapsli: Ginko biloba 24/6 extrakt 60 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné ani kojící ženy. Ginkgo může snižovat srážlivost krve. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.