Doplněk stravy

Fc Hyaluroceutical 10 kapslí

Značka: FC

FC Hyaluroceutical je doplněk stravy s kyselinou hyaluronovou a výtažky z ovoce pro svěžest vaší pleti. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se z trávicího traktu lehce vstřebává.

NAVÍC Fc Hyaluroceutical 10 kapslí Při nákupu vybraných produktů značky FC získáte NAVÍC FC Hyaluroceutical 10 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
199

Cena za 1 kus: 19,90 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Fc Hyaluroceutical 10 kapslí

50150248

Úvod

FC Hyaluroceutical je doplněk stravy s kyselinou hyaluronovou a výtažky z ovoce pro svěžest vaší pleti. Kapsle obsahují kyselinu hyaluronovou, která se z trávicího traktu lehce vstřebává. Tato tělu přirozená látka se nachází v kůži a v kloubech, a je schopná vázat velké množství vody. Dostatečná hydratace sehrává důležitou úlohu při zachování mladistvého vzhledu a pružnosti pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se z trávicího traktu lehce vstřebává
  • s extrakty z čínského ovoce longanu
  • pohodlné užívání v kapslích

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Výtažek z longanu (Dimocarpus longan), želatina, kyselina hyaluronová, protispékavá látka: stearan horečnatý, plnidlo: mikrokrystalická celulóza. Aktivní látky v denní dávce (2 kapsle): výtažek z longanu 400 mg, kyselina hyaluronová 120 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.