Doplněk stravy

BOOS labs B17 + Resveratrol 90 kapslí

Značka: BOOS LABS

BOOS labs B17 + resveratrol je doplněk stravy s výtažkem z meruňkových jader, který obsahuje amygdalin takzvaný vitamin B17. Obsažený vitamin C podporuje imunitu a působí jako antioxidant.

599
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BOOS labs B17 + Resveratrol 90 kapslí

50150346

Úvod

BOOS labs B17 + resveratrol je doplněk stravy s výtažkem z meruňkových jader, který obsahuje látku označovanou jako takzvaný vitamin B17. B17 nebo také amygdalin, ve skutečnosti mezi vitaminy oficiálně nepatří, jeho působení na lidský organismus je však na popředí zájmu mnoha vědců. Další složkou přípravku je aktivní látka resveratrol, jehož zdrojem jsou například slupky hroznů, borůvek a malin.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje resveratrol + meruňkový prášek s „vitaminem“ B17
  • vitamin C podporuje imunitní systém a působí jako antioxidant
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Meruňkový prášek, vitamin C (kyselina L-askorbová), resveratrol, rostlinná kapsle (HPMC – hydroxypropyl methylcelulosa). 1 kapsle obsahuje: meruňkový prášek 200 mg, vitamín C 160 mg (200 % RHP – referenční hodnoty příjmu), resveratrol 30 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nedoporučuje se podávat těhotným a kojícím ženám a osobám před nebo po transplantaci kostní dřeně a jiných vnitřních orgánů. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.