Doplněk stravy

BOOS labs Yacca Organic Sova B17 90 kapslí

Značka: BOOS LABS

BOOS labs Yacca Organic Sova B17 je doplněk stravy z rostliny Yucca shidigera s obsahem terpenových a stearových saponinů, které snižují povrchové napětí ploch trávicího systému.

1 290
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: BOOS labs Yacca Organic Sova B17 90 kapslí

50150347

Úvod

BOOS labs Yacca Organic Sova B17 je saponinový doplněk stravy nové generace ve formě kapslí. Získává se z rostliny Yucca shidigera bezchemickou extrakcí pomocí elektrického proudu. Saponiny jsou látky, které snižují povrchové napětí ploch trávicího systému. Přípravek je doplněný o látku označovanou jako "vitamin" B17. B17 nebo také amygdalin, ve skutečnosti mezi vitaminy oficiálně nepatří, jeho působení na lidský organismus je však na popředí zájmu mnoha vědců. Další složkou přípravku je aktivní látka resveratrol, jehož zdrojem jsou například slupky hroznů, borůvek a malin.

Hlavní vlastnosti

  • 80% extrakt z rostliny Yucca shidigera s obsahem terpenových a stearových saponinů
  • obsahuje resveratrol + „vitamin“ B17
  • v ekologickém a rozložitelném obalu

Dávkování

Užívejte 2 tobolky denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Yucca shidigera, amygdalin, resveratrol, rostlinná kapsle (HPMC - Hydroxypropyl Methylcelulosa). V 1 kapsli: Yucca shidigera (80% extrakt) 615 mg, amygdalin (98%) 10 mg a resveratrol (98%) 75 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy a osoby před nebo po transplantaci kostní dřeně a jiných vnitřních orgánů. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.