Kosmetika

Erboristica Nutra Repair Tělový olej na suchou pokožku a vlasy 200 ml

Produktová řada: Nutra Repair

Tělový olej na suchou pokožku a vlasy Erboristica Nutra Repair dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Ideální také jako bezoplachový kondicionér.

NAVÍC Vonná karta Růžové mléko 1 ks Při nákupu produktů značky Erboristica v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Vonnou kartu Růžové mléko 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
345
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica Nutra Repair Tělový olej na suchou pokožku a vlasy 200 ml

50150489

Úvod

Tělový olej na suchou pokožku a vlasy Erboristica Nutra Repair dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Olej se skládá z kvalitních rostlinných olejů, které budou hýčkat vaši pleť. Najdete v něm kokosový, mandlový, baobabový, guajakový, lněný a rýžový olej. Tato bohatá kombinace olejů udržuje příjemně vláčnou a vyživenou pokožku bez podráždění a pocitu pnutí či jiného diskomfortu. Esenciální oleje propůjčují pokožce smyslnou vůni. Můžete jej použít místo tělového krému i vlasového kondicionéru. zanechává hedvábně hebké a hydratované vlasy plné života. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zanechává smyslnou vůni
  • ideální na tělo i vlasy

Použití

Tělový olej nanášejte na umytou a vlhkou pokožku. Pokud plánujete použít olej i na vlasy, také je nejprve umyjte a nechejte vlasy vlhké. Trochu oleje si dejte do rukou a nechte jej zahřát na teplotu těla. Začněte od nohou a postupujte směrem nahoru. Olej rovnoměrně roztřete po pokožce a lehce vmasírujte, abyste pomohli oleji proniknout hlouběji do pokožky. Nanesení oleje na vlasy vyžaduje trochu jemnější přístup. Začněte od konečků a v případě potřeby postupujte do délek. Vyhněte se kořínkům vlasů. Nutra Repair je perfektní jako obklad před šamponováním. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.