Kosmetika

Erboristica BIO Arganový olej 30 ml

Arganový olej v BIO kvalitě od značky Erboristica dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Je bohatý na vitaminy a esenciální mastné kyseliny.

NAVÍC Vonná karta Růžové mléko 1 ks Při nákupu produktů značky Erboristica v minimální hodnotě 199 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Vonnou kartu Růžové mléko 1 ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
475
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica BIO Arganový olej 30 ml

50150498

Úvod

Arganový olej v BIO kvalitě od značky Erboristica dokonale hydratuje a regeneruje namáhanou pokožku. Je bohatý na vitaminy a esenciální mastné kyseliny. Vyživuje a zvláčňuje pleť, zanechává ji hedvábně hebkou. Má hydratační a regenerační vlastnosti, které dodávají pleti svěží a mladistvý vzhled. Můžete jej aplikovat na obličej, krk, tělo a vlasy. Je vhodný pro všechny typy pokožky.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zanechává svěží a mladistvou pokožku
  • ideální pro všechny typy pokožky

Použití

Arganový olej můžete take přimíchat do svého oblíbeného krému nebo séra, aby jste zvýšili jeho hydratační a regenerační účinky. Dále jej můžete přidat do tělového mléka, masky na vlasy nebo do koupele pro extra hydrataci a výživu pokožky. Pokud máte suché, poškozené nebo lámavé vlasy, můžete arganový olej použít jako masku před mytím. Naneste ho do konečků a délek nechte působit alespoň 30 minut (ideálně přes noc), a poté umyjte vlasy šamponem. Arganový olej je také vhodný pro péči o nehty. Vmasírujte ho do nehtů a kůžičky kolem nich. Viditelně je posílí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.