Doplněk stravy

MOVit Energy Mega Detox Recovery 60 kapslí

MOVit Energy Mega Detox Recovery obsahuje enzymy, minerály a přírodní látky, které podporují imunitu a pročištění organismu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks doplňků stravy značky MOVit Energy získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 12. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
459
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy Mega Detox Recovery 60 kapslí

50150353

Úvod

Doplněk stravy MOVit Energy Mega Detox Recovery obsahuje enzymy, minerály a přírodní látky, které podporují imunitu a pročištění organismu*. Obsažený ostropestřec mariánský podporuje normální trávení a normální funkci jater, Aloe vera má příznivý účinek při únavě, chlorella podporuje vitalitu a energii. Přípravek bez lepku, příchutí a umělých sladidel je vhodný jako podpora při rekonvalescenci či při nadměrné psychické či fyzické zátěži.

Hlavní vlastnosti

  • ostropestřec mariánský* podporuje normálnímu trávení a normální funkci jater, přispívá k pročištění organismu a podporuje přirozenou obranyschopnost
  • červená řepa obsahuje řadu cenných přírodních látek jako je betain, betanin, minerály, vitamíny a stopové prvky
  • Aloe vera* má příznivý účinek při únavě, podporuje imunitu, správnou hladinu cukru v krvi, čistí a detoxikuje tělo, přispívá k normálnímu stavu pokožky
  • chlorella* pročišťuje, přispívá k normální funkci střevního traktu a mikrobiální rovnováze, podporuje imunitu, vitalitu a energii
  • bromelain a papain jsou proteolytické enzymy, to znamená, že pomáhají štěpit bílkoviny
  • vitamin C, selen a zinek podporují imunitu
  • vitamin C redukuje únavu a vyčerpání
  • zinek podporuje imunitu, účastní se metabolismu makronutrientů, přispívá k acidobazické rovnováze a k normálnímu stavu vlasů, kůže a nehtů
  • selen podporuje imunitu, funkci štítné žlázy a normální stav vlasů a nehtů
  • antioxidanty – selen, zinek, vitamin C, Aloe vera, chlorela, ostropestřec

Dávkování

Při hmotnosti do 70 kg 1-2 kapsle denně, 71-90 kg 2-3 kapsle denně, nad 91 kg 3-4 kapsle denně. Prvních 14 dní užívání je doporučeno držet se horní hranice uvedeného dávkování, dalších 14 dní až měsíc pak spodní hranice. Po 4 až 6 týdnech je vhodné vysadit po dobu alespoň 14 dní. Účinek je umocněn přiměřeným pohybovým režimem, vhodnou a pestrou stravou a dostatkem kvalitního spánku.


Složení

Fosforečnan vápenatý (plnidlo), ostropestřec mariánský extrakt (80% silymarin), extrakt z červené řepy, aloe vera gel lyofilizovaný, chlorella, bromelain, stearan hořečnatý (protispékavá látka), kyselina L-askorbová, citrát zinečnatý, papain, oxid křemičitý (protispékavá látka), hypromelóza (zahušťovadlo), seleničitan sodný. Kapsle: HPMC, oxid železitý, guma gellan.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti a těhotné ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.