Péče o dítě

LOLA&LYKKE NaturalFlow kojenecká láhev 6m+ 1 ks

Značka: LOLA&LYKKE

Kojenecká láhev LOLA&LYKKE NaturalFlow 3m+ zajišťuje plynulý přechod od kojení k láhvi. Měkká silikonová savička je vybavena antikolikovým ventilem.

279
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LOLA&LYKKE NaturalFlow kojenecká láhev 6m+ 1 ks

50149894

Úvod

Kojenecká láhev NaturalFlow od společnosti LOLA&LYKKE zajišťuje plynulý přechod od kojení k láhvi. Měkká silikonová savička je vybavena antikolikovým ventilem a připomíná miminku matčin prs, čímž podporuje přirozené přisátí. Kojenecká láhev NaturalFlow je plně kompatibilní s bezdrátovou elektrickou odsávačkou mateřského mléka LOLA&LYKKE. Skládá se jen z pár dílů a proto se také velmi snadno čistí – navíc všechny součásti můžete dát do myčky nádobí. Každá láhev je dodávána s protiprachovým uzávěrem, který chrání savičku láhve, zatímco jste venku.

Hlavní vlastnosti:

  • kojenecká láhev se savičkou pro děti od 6 měsíců
  • objem 180 ml
  • antikolikový ventil
  • lze mýt v myčce nádobí
  • bezpečné materiály bez obsahu BPA

Složení

PPSU plast.


Použití

Naplňte požadované množství kapaliny a utáhněte šroubovací uzávěr. Pokud ohříváte jídlo v mikrovlnné troubě, láhev neuzavírejte. Před použitím ji dobře protřepejte a před podáním dítěti vždy zkontrolujte teplotu. Nerovnoměrně ohřátý pokrm může dítě popálit v ústech. 


Upozornění

Před prvním použitím výrobek vyčistěte. Pro zajištění hygieny výrobku vložte savičku před použitím na 5 minut do vroucí vody. Při přenášení plné láhve se ujistěte, že je uzavřená s nasazeným krytem, a dbejte na to, aby byla savička umístěna uprostřed krytu, aby se aktivovala funkce "odolnost proti rozlití" výrobku. Dudlík nečistěte ani nedovolte, aby přišel do styku s rozpouštědly, protože by mohlo dojít k jeho poškození. Nenechávejte výrobek na přímém slunečním světle nebo v teple, ani jej nenechávejte v dezinfekčním prostředku ("sterilizačním roztoku") déle, než je doporučeno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.