Péče o dítě

LOLA&LYKKE Prsní nástavec 24 mm 2 ks

Značka: LOLA&LYKKE

Prsní nástavec 24 mm je kompatibilní s chytrou elektrickou odsávačkou LOLA&LYKKE. Podporuje vyprazdňování a optimalizuje tok mléka jemnou masáží prsu.

315
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LOLA&LYKKE Prsní nástavec 24 mm 2 ks

50149897

Úvod

Prsní nástavec o velikosti 24 mm kompatibilní s chytrou elektrickou odsávačkou LOLA&LYKKE podporuje vyprazdňování a optimalizuje tok mléka jemnou masáží prsu. Velmi měkký silikon se přizpůsobí tvaru vašeho ňadra, a zajistí pohodlné a efektivní odsávání. Napodobuje sání vašeho dítěte při krmení, čímž stimuluje tok mléka a přináší komfortní pocit při odsávání. Výrobek je bez BPA, tudíž bezpečný pro vás i vaše dítě.

Hlavní vlastnosti:

  • 2 náhradní nástavce k odsávačce LOLA&LYKKE 
  • velikost 24 mm
  • velmi měkký silikon
  • přizpůsobí se přirozenému tvaru prsu
  • materiál bez BPA

Složení

100% potravinářský silikon bez BPA.


Použití

Výběr správné velikosti nástavce je klíčový nejen pro vaše pohodlí, ale i pro optimalizaci toku mléka. Výchozím bodem pro výběr správného prsního štítu je určení optimální velikosti podle průměru vašich bradavek.

průměr bradavky (mm) doporučená velikost
do 17 21 mm
17-20 24 mm
20-25 27 mm
20-25 27 mm

Jak zkontrolovat, že máte správnou velikost?

Pomocí prsních štítů o průměru 24 mm, které jsou součástí odsávačky (nebo velikosti zvolené po změření bradavek), vycentrujte bradavku a jemně přiložte prsní nástavec k prsu. Nastavte podtlak prsní pumpy stimulací až na mírně nepříjemný podtlak a poté o jeden stupeň dolů. Když prsní štít správně sedí, vaše bradavka bude vycentrovaná v tunelu prsního štítu a bude se během odsávání volně pohybovat


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.