Péče o dítě

LOLA&LYKKE Savička NaturalFlow 6m+ 2 ks

Značka: LOLA&LYKKE

Velmi měkká silikonová savička LOLA&LYKKE pro děti od ukončeného 6. měsíce věku je vybavena antikolikovým otvorem, který pomáhá dítěti pohodlně se nakrmit a zároveň napodobuje pocit sání z prsu.

225
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LOLA&LYKKE Savička NaturalFlow 6m+ 2 ks

50149901

Úvod

Savička na lahev LOLA&LYKKE je skvělou volbou pro maminky, které chtějí kombinovat kojení a krmení z láhve. Velmi měkká silikonová savička je vybavena antikolikovým ventilačním otvorem, který pomáhá dítěti pohodlně se nakrmit, a zároveň napodobuje způsob, jakým dítě běžně saje z prsu. Savička je navržena tak, aby podporovala přirozené přisátí a instinktivní sací pohyby. Napodobuje tvar a strukturu prsu, takže se vaše dítě při krmení cítí bezpečně a jistě. Antikolikový ventil je navržen tak, aby vypouštěl vzduch směrem k zadní části láhve, což snižuje riziko nepohodlí bříška a koliky.

Hlavní vlastnosti:

  • savička pro děti od ukončeného 6. měsíce
  • kompatibilní s kojeneckými lahvemi LOLA&LYKKE
  • vhodná ke kombinování kojení a krmení z láhve
  • antikolikový ventil
  • tvar prsu zajišťuje přirozené přisátí
  • velmi měkký materiál
  • bez BPA

Složení

100% potravinářský silikon bez BPA.


Upozornění

Obalové materiály nejsou součástí výrobku. V zájmu bezpečnosti dítěte před použitím odstraňte a zlikvidujte všechny obalové materiály, ale přečtěte si a uschovejte si návod k použití pro budoucí použití. Dudlík nečistěte ani nedovolte, aby přišel do styku s rozpouštědly, protože by mohlo dojít k jeho poškození. Nenechávejte výrobek na přímém slunečním světle nebo v teple, ani jej nenechávejte v dezinfekčním prostředku ("sterilizačním roztoku") déle, než je doporučeno.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.