Péče o dítě

LOLA&LYKKE Sáčky na uchovávání mateřského mléka 10 ks

Značka: LOLA&LYKKE

Nepropustné, prostorově úsporné a bezproblémové řešení na skladování mateřského mléka - to jsou LOLA&LYKKE Sáčky na mléko. Balení po 10 kusech s adaptérem na odsávačku.

279
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: LOLA&LYKKE Sáčky na uchovávání mateřského mléka 10 ks

50149902

Úvod

Hledáte praktický způsob, jak skladovat mateřské mléko? Zvolte sáčky LOLA&LYKKE: jsou nepropustné, prostorově úsporné a navíc přímo připojitelné k chytré odsávačce LOLA&LYKKE. Vyhnete se tak plýtvání i mytí další nádoby. Na sáčky lze připojit také savičku, čímž se z vaku na skladování mléka stane láhev. Předsterilizované sáčky bez BPA můžete skladovat vestoje nebo na plocho a to jak v lednici, tak v mrazáku. Díky spolehlivému dvojitému těsnění a tepelně utěsněným okrajům zůstane vaše mateřské mléko naprosto v bezpečí. Balení po 10 kusech s adaptérem.

Hlavní vlastnosti:

  • objem sáčku 150 ml
  • 10 ks v balení
  • lze připojit přímo na chytrou odsávačku LOLA&LYKKE
  • dají se postavit nebo položit na plocho
  • design odolný proti vylití

Složení

Matte oil/PET/PE.


Upozornění

Sáček na uchovávání mateřského mléka je výrobek na jedno použití. Není určen k opakovanému použití ani k dalšímu zpracování. Opakované zpracování by mohlo způsobit ztrátu mechanických, chemických a/nebo biologických vlastností. Opakované použití by mohlo způsobit křížovou kontaminaci.
Nerozmrazujte zmrazené mateřské mléko ani neohřívejte mateřské mléko v mikrovlnné troubě nebo v hrnci s vroucí vodou, abyste zabránili ztrátě vitamínů, minerálů a dalších důležitých složek a předešli popáleninám.
Nenaplňujte sáček nad hranici 150 ml, mateřské mléko se při mražení rozpíná.
Před dotykem skladovacího sáčku si důkladně umyjte ruce vodou a mýdlem. Osušte si ruce čerstvým ručníkem nebo jednorázovou papírovou utěrkou.
Nedotýkejte se vnitřku skladovacího sáčku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.