Doplněk stravy

MRL Reishi Ganoderma lucidum 90 tablet

Značka: MRL

MRL Reishi Ganoderma lucidum je doplněk stravy s houbou reishi, která podporuje imunitu a normální funkce oběhové soustavy. Obsahuje 500 mg standardizované biomasy.

649

Cena za 1 kus(tbl): 7,21 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MRL Reishi Ganoderma lucidum 90 tablet

50077267

Úvod

MRL Reishi Ganoderma lucidum je doplněk stravy s houbou reishi, která podporuje imunitu a normální funkce oběhové soustavy. Každá tableta obsahuje 500 mg biomasy zárodků plodnic a podhoubí houby. Oproti extraktům, je výhodou biomasy to, že nedochází k nežádoucímu posunu účinků jako u extrakce, a tak přípravek svojí aktivitou odpovídá zdrojové houbě. V přírodě roste reishi na trouchnivějících kmenech a pařezech zejména v přímořských oblastech Číny. Přípravek MRL se vyrábí patentovaným kultivačním procesem z hub pěstovaných na sterilizovaném substrátu za nekompromisního dodržování podmínek kvality. Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které je zajištěno, že není kontaminována jinými houbami či plísněmi.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje 500 mg kvalitní houbové biomasy
  • reishi podporuje imunitu a normální funkce oběhové soustavy
  • reishi podporuje normální funkce oběhové soustavy

Dávkování

Užívejte 2-6 tablet denně s odstupem od jídla alespoň ½ hodiny. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Lesklokorka lesklá (Ganoderma lucidum) biomasa 500 mg, mikrokrystalická celulóza (pojivo), oxid křemičitý (změkčovadlo), rostlinný stearan hořečnatý (protispékavá látka), rostlinná kyselina stearová (zvlhčovací látka).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.