Péče o dítě

Bamboolik Natahovací svrchní kalhotky Nebeská zvířátka vel.L 1 ks

Značka: BAMBOOLIK

Natahovací svrchní kalhotky s nebeskými zvířaty vel. L od značky Bamboolik se používají jako svrchní vrstva na látkové pleny. Jsou nepromokavé a prodyšné zároveň.

329
Ušetříte 23%

Původní cena:  429 Kč  ·  sleva 100 Kč

Nejnižší cena před slevou: 429 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Bamboolik Natahovací svrchní kalhotky Nebeská zvířátka vel.L 1 ks

50150594

Úvod

Natahovací svrchní kalhotky s motivem nebeských zvířat od značky Bamboolik jsou nepromokavé, ale zároveň velmi prodyšné. Díky praktickému zapínání se přizpůsobí dětem od zhruba od 11 do 15 kg. Používejte je v kombinaci s látkovou plenou. Materiál membránového typu (PUL) nic nepropustí na oblečení, zatímco pokožka pod nimi může dýchat. Všechna moč a stolice zůstane uvnitř plenky. Nepromokavá vrstva udrží vše v suchu. 

Hlavní vlastnosti:

  • nepromokavé, ale zároveň velmi prodyšné 
  • kompatibilní se všemi druhy látkových plen
  • ideální pro děti od 11 do 15 kg

Složení

100% polyester.


Použití

Údržba a péče o svrchní kalhotky je hračka. Perte na 60 °C, ideálně na delší program s předpírkou, nebo před samotným praním zapněte máchání. Na praní plen nedoporučujeme eko programy. Neperete je však příliš často a nikdy nesušte je v sušičce, aby nebyla narušena membrána. Ze schnutí ale nemusíte mít obavu, pokud kalhotky vyperete dopoledne, do večera je budete mít stoprocentně suché, schnou opravdu rychle!


O značce

Bamboolik je lokální. Všechny produkty jsou vyrobeny v ČR z velké části v chráněných dílnách. Materiály pochází rovněž z ČR, pokud to však není možné, tak z Evropy. Razí heslo, že ekologický produkt, který cestuje přes půl planety, je nesmysl.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.