Kosmetika

Erboristica Tělový pudr růžový s labutěnkou 100 g

Tělový pudr růžový s labutěnkou od značky Erboristica vás okouzlí jemnou vůní růží, která provoní vaši pokožku. Absorbuje pot a matuje i během parných dní.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Erboristica získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
349
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erboristica Tělový pudr růžový s labutěnkou 100 g

50150501

Úvod

Tělový pudr růžový s labutěnkou od značky Erboristica vás okouzlí jemnou vůní růží, která provoní vaši pokožku. Tělový pudr příjemně absorbuje pot, udržuje svěží a matnou pokožku i během náročných parných dní. Vyhlazuje pokožku, dodává jí sametovou hebkost. Parfémovaný tělový pudr je ideální na všechny typy pleti. Díky praktické stylové labutěnce se snadno a přesně nanáší. Každodenní použití.

Hlavní vlastnosti:

  • absorbuje pot
  • udržuje matnou pokožku
  • zanechává na pleti lehkou vůní růží
  • s praktickou labutěnkou
  • ve stylové dóze

Použití

Před aplikací tělového pudru se ujistěte, že je vaše pokožka čistá a suchá. Otevřete dózu a s pomocí labutěnky jemně roztřete pudr po pokožce. Po aplikaci nechte pudr několik minut působit, aby se úplně vstřebal do pokožky. To také umožní parfemaci pudru se plně se rozvinout. Můžete používat tělový pudr tak často, jak je potřeba. Je ideální pro použití po koupeli nebo sprchování, nebo kdykoli během dne, kdy chcete obnovit svěží vůni a pocit čistoty. Vyhněte se použití tělového pudru na podrážděné nebo poškozené pokožce. Nenechávejte tělový pudr v dosahu dětí. Vyhněte se vdechnutí pudru.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.