Kosmetika

APIVITA Aqua Beelicious SPF30 tónovaný hydratační krém 40 ml

Značka: APIVITA
Produktová řada: Aqua Beelicious

APIVITA Aqua Beelicious SPF30 tónovaný hydratační krém s medem a propolisem chrání pleť před UVA, UVB zářením, modrým světlem a zároveň sjednocuje její tón.

619
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: APIVITA Aqua Beelicious SPF30 tónovaný hydratační krém 40 ml

50149857

Úvod

APIVITA Aqua Beelicious SPF30 tónovaný hydratační krém chrání vaši pleť a zároveň sjednocuje její tón. Hydratační zabarvená textura obsahuje vyživující přírodní ingredience (včelí med, patentovaný propolisový extrakt a rostlinné výtažky ze šípků, jablečníku a kosatce). Okamžitě doplňuje do pokožky vláhu a poskytuje ochranu před UVA, UVB zářením, modrým světlem a působením vnějšího znečištění. Krém byl dermatologicky testován, je nekomedogenní.

Výsledek

  • chrání před UVA, UVB zářením, modrým světlem a znečištěním
  • doplňuje vlhkost pokožky a osvěžuje
  • vyrovnává tón pleti a zanechává ji přirozeně zářivou

O značce

Kosmetická společnost APIVITA je svět, ve kterém je příroda na prvním místě. Produkty inspirované věčnou synergií mezi včelami a řeckou krajinou, vytváří v duchu udržitelnosti a odpovědnosti k životnímu prostředí, a využívá tradiční zkušenost tak, aby ladila s efektivitou, za účelem dosažení krásy.

Řecká příroda – chráněné útočiště přírodních pokladů

Řecká krajina vyniká výjimečnou biodiverzitou, její flóra však musí být maximálně přizpůsobivá, aby přežila v tomto jižním klimatu. Původní druhy vyvíjejí vysoké koncentrace bioaktivních molekul k posílení odolnosti a regenerace, a nabízejí nekonečnou rezervu aktivních látek s vysokou biologickou hodnotou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.