Doplněk stravy

pharco Zlaté Céčko Protect 2000 ampule 5x25 ml

Značka: PHARCO

pharco Zlaté Céčko Protect 2000 ampule obsahuje vysokou dávkou vitaminu C pro podporu imunitního systému. Přípravek s vysokou bio dostupností je vhodný pro prevenci i akutní potřebu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: pharco Zlaté Céčko Protect 2000 ampule 5x25 ml

50135597

Úvod

pharco Zlaté Céčko Protect 2000 je doplněk stravy v tekuté formě s vysokou dávkou vitaminu C v jedné ampuli. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a je vhodný pro podporu při akutních stavech i k preventivnímu užívání. Přípravek je doplněný citrusovými bioflavonoidy a inovativní složkou mikronizovaným palmitoyletanolamidem (PEA). Tato tělu přirozená látka má vliv na uvolňování histaminu v těle.

Hlavní vlastnosti

  • vitamin C s vysokou biologickou dostupností
  • vysoká dávka pro podporu imunitního systému
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k ochraně buněk před oxidativním stresem

Dávkování

Užívejte ½ ampule denně. Po konzultaci s lékařem nejvýše 1 ampule (25 ml) denně.


Složení

Aktivní látky v 1 ampuli (25 ml): Vitamin C 2 000 mg (2 500 % RPH*), citrusové bioflavonoidy 50 mg, palmitoyletanolamid (micro, PEA) 100 mg**, zinek 20 mg (200 % RHP*), stabilizátory (sorbitol sirup, mastné kyseliny), zahušťovadla (sodná sůl karboxymethylcelulózy, celulózová guma, xantánová guma), příchuti (citrón, vanilka), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), objemové činidlo (voda, cukr), citrusové bioflavonoidy z výtažků plodů (citroník pomerančový, citrónovník pravý, citrónovník limetkový, mandarinka, tangerinka). * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal). ** RHP není stanovena. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Přípravek neužívejte v případě přecitlivělosti na některou z jeho složek. Nedoporučujeme při užívání jiných zdrojů vitamínu C. Osoby s ledvinovými poruchami (např. ledvinovými kameny) nebo s narušeným hospodařením železa by měly mají užívání přípravku konzultovat s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.